Black-n-White
  Startsida Verksamhet Hästar Backspegeln    
Om Sandra
Meriter
Teamet
Sandra och TopSelect under SM 2010
Bild: SM 2015

Med flertalet meriter både nationellt och internationellt samt med en plats i den svenska eliten, är Sandra Gustafsson idag en av de mest lovande profilerna inom fälttävlan. Hennes främsta meriter är SM Guld 2015, SM Silver 2016 samt OS-nomineringen 2016.
Sandras karriär började tidigt hemma på föräldrarnas ridskola i Kullavik, som de bedriver än idag. På den tiden var det hoppning som var det största intresset. 
Intresset för fälttävlan kommer från Sandras mamma Heléne, som ridit upp till SM nivå, och när Sandra var 16 år gjorde hon sin första start efter att ha testat på fälttävlan under ett ridläger året innan.
De största framgångarna kom tillsammans med hästen Top Select (egen uppfödning) där de bland annat fick ett EM-brons i lag för Young Riders 2009, samt flera framskjutna placeringar i 3*klass.
Dessvärre fick Top Select galoppera vidare efter en svårare skada i samband med senior EM 2013.
Efterträdaren till Top Select fanns redan i stallet och tävlades flitigt av Sandra på något lägre nivå. Kaminskij, eller Kung Nisse, som han allt som oftast kallades blev allt viktigare i Sandras liv och succén var ett faktum. Efter flertalet stora framgångar tillsammans såldes han till en junior hösten 2016.
Nu satsar Sandra vidare mot nya mål med sina andra hästar, fokus ligger även på att utbilda de yngre förmågorna.
För Sandra har det alltid varit givet att vara bra i alla tre grenarna och tävlar därför även hoppning upp till 1.35m samt
dressyr upp till Prix St. George.